Maltinukai su pievagrybių įdaru

Maltinukai su pievagrybių įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 100 gramų
  • Aliejus
  • Prieskoniai, mėsos
Gaminimo instrukcija:

Įdarui:
1 morka
1 svogūnas
10 vnt pievagrybių
Prieskonių pagal skonį

Įdarui sutarkuojame morką ir svogūną, supjaustome pievagrybius, viską pakepiname, įberiame prieskonių.
Faršą išmaišome su smulkiai supjaustytais svogūnais, įmušame kiaušinį ir išmaišome. Iš masės formuojame paplotį, į jo vidų dedamas įdaras. Tada apvoliojamas išplaktu kiaušiniu ir džiūvėsėliais. Suktinukai apkepinami keptuvėje ir dedami į troškintuvą-troškinti apie 30min. Galima patiekti su bulvių koše ir/ar įvairiomis salotomis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Skaidrė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Deima
2011-06-18 00:37
skanumėlis...mmm..
Laima
2010-03-12 12:15
tai siaip kai tusini automatiskai padaza padarai
Egle
2009-06-19 18:24
Labai paprasta bet labai skanu dariau jau tik as juos iskepusi viska tusinau puode su abai skaniu padazu tai gavosi viskas tikrai labai skaniai!!