Maltinukai su pievagrybių įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 100 gramų
- Aliejus
- Prieskoniai, mėsos
Gaminimo instrukcija:
Įdarui:
1 morka
1 svogūnas
10 vnt pievagrybių
Prieskonių pagal skonį
Įdarui sutarkuojame morką ir svogūną, supjaustome pievagrybius, viską pakepiname, įberiame prieskonių.
Faršą išmaišome su smulkiai supjaustytais svogūnais, įmušame kiaušinį ir išmaišome. Iš masės formuojame paplotį, į jo vidų dedamas įdaras. Tada apvoliojamas išplaktu kiaušiniu ir džiūvėsėliais. Suktinukai apkepinami keptuvėje ir dedami į troškintuvą-troškinti apie 30min. Galima patiekti su bulvių koše ir/ar įvairiomis salotomis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-03-12 12:15
tai siaip kai tusini automatiskai padaza padarai 

2009-06-19 18:24
Labai paprasta bet labai skanu dariau jau
tik as juos iskepusi viska tusinau puode su abai skaniu padazu tai gavosi viskas tikrai labai skaniai!! 


2011-06-18 00:37