Maltinukai su įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiauliena, malta, 800 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 100 gramų
- Druska
- Aliejus, 30 gramų
- Sviestas, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
Įdarui reikės:
pora marinuotų agurkų
2 svogūnai
1 morka
pievagrybiai
prieskoniai (aromatinė druska, pipirai, bazilikas)
Faršą išmaišome su pakepintais svogūnais, įmušame kiaušinius ir gerai išmaišome. Iš masės formuojame paplotį, ant jo dedamas įdaras.
Įdarui susmulkiname morką, pievagrybius ir svogūną, pakepiname,. Marinuoti agurkai supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su pakepinta mase, įberiama prieskonių, druskos. Šis įdaras dedamas ant mėsos papločio ir suvyniojamas į volelį. Jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir kepamas orkaitėje. Maltinis tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu galima patiekti grikių košės, šviežių ar raugintų agurkų.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-10-01 10:06