Maltinukai įdaryti persikais ir įvynioti vištienos odelėmis

Maltinukai įdaryti persikais ir įvynioti vištienos odelėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, džiovintas
  • Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
  • Persikai, konservuoti, indeliais, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, mėsai
  • Vištos odelė, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Mėsą paprieskoniuojame, įmušame kiaušinį, dedame kelis šaukštus džiūvėsėlių, krakmolo ir gerai išminkome tešlą. Persikų puseles perpjauti pusiau. Vištienos odeles supjaustome maždaug 3 cm pločio juostelėmis. Iš mėsos gaminame kotletukus ir į vidų dedame persiko puselę. Apvyniojame kotletuką vištienos odelės juostele ir galus susmeigiame mediniu pagaliuku.Taip prisigaminus kotletukų apkepame juos įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Tuomet dedame į orkaitėje kepti skirtą indą (jame bus galima ir patiekti ant stalo), ten pilame pusę stiklinės persikų sulčių ir vis bekepant pašlakstyti sultimis. Kepti 180 laipsnių orkaitėje maždaug 20 minučių.

Receptą atsiuntė: Levita
» Rašyti komentarą