Maltinukai įdaryti persikais ir įvynioti vištienos odelėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, džiovintas
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Persikai, konservuoti, indeliais, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, mėsai
- Vištos odelė, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Mėsą paprieskoniuojame, įmušame kiaušinį, dedame kelis šaukštus džiūvėsėlių, krakmolo ir gerai išminkome tešlą. Persikų puseles perpjauti pusiau. Vištienos odeles supjaustome maždaug 3 cm pločio juostelėmis. Iš mėsos gaminame kotletukus ir į vidų dedame persiko puselę. Apvyniojame kotletuką vištienos odelės juostele ir galus susmeigiame mediniu pagaliuku.Taip prisigaminus kotletukų apkepame juos įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Tuomet dedame į orkaitėje kepti skirtą indą (jame bus galima ir patiekti ant stalo), ten pilame pusę stiklinės persikų sulčių ir vis bekepant pašlakstyti sultimis. Kepti 180 laipsnių orkaitėje maždaug 20 minučių.
» Rašyti komentarą