Maltiniai su pievagrybiais

Maltiniai su pievagrybiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 400 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Pievagrybiai, didieji, 5 vienetai
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Smulkiai supjaustytus svogūnus bei kiek stambiau pievagrybius pakepiname kol suminkštėja. Atvėsiname ir sudedame į maltą mėsą. Įmušame kiaušinius, beriame prieskonius, džiūvėsėlius bei dedame majonezo. Viską gerai išmaišome ir formuojame norimo dydžio maltinius. Kepame ant vidutinės ugnies tol, kol abi pusės apskrunda.

Receptą atsiuntė: Lijana
» Rašyti komentarą