Maltiniai su pievagrybiais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 400 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
- Pievagrybiai, didieji, 5 vienetai
- Druska
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Smulkiai supjaustytus svogūnus bei kiek stambiau pievagrybius pakepiname kol suminkštėja. Atvėsiname ir sudedame į maltą mėsą. Įmušame kiaušinius, beriame prieskonius, džiūvėsėlius bei dedame majonezo. Viską gerai išmaišome ir formuojame norimo dydžio maltinius. Kepame ant vidutinės ugnies tol, kol abi pusės apskrunda.
» Rašyti komentarą