Makaronų kaspinėliai su ožkų sūriu, špinatais ir grybais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Makaronai, naudojau "Farfalle", 500 gramų
- Marinuoti pievagrybiai, 650 gramų
- Špinatai, mažieji, 450 gramų
- Grietinėlė, 125 mililitrai
- Baltasis sausas vynas, 50 mililitrų
- Česnakai, 2 skiltelės
- Druska, 2 žiupsneliai
- Malti juodieji pipirai, 2 žiupsneliai
- Kietasis sūris, tarkuotas, 30 gramų
- Džiovintas čiobrelis, 2 žiupsneliai
- Ožkos sūris, pagal skonį
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Išvirti makaronus pagal instrukciją ant pakelio ir atidėti.
Grybus, smulkintą česnaką pakepinti apie 5-10 min, kol apkeps aliejuje įkaitintoje keptuvėje. Tuomet įpilti vyno ir nugarinti. Pridėti špinatų. Sumažinus kaitrą pakepti dar 2 min. Supilti grietinėlę. Suversti makaronus ir išmaišyti.
Dar karštą patiekalą dėti į lėkštes. Ant viršaus užbarstyti kietojo sūrio, uždėti ožkų sūrio gabaliukus ir pabarstyti čiobreliais.
» Rašyti komentarą