Makaronų kaspinėliai su ožkų sūriu, špinatais ir grybais

Makaronų kaspinėliai su ožkų sūriu, špinatais ir grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Makaronai, naudojau "Farfalle", 500 gramų
  • Marinuoti pievagrybiai, 650 gramų
  • Špinatai, mažieji, 450 gramų
  • Grietinėlė, 125 mililitrai
  • Baltasis sausas vynas, 50 mililitrų
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Malti juodieji pipirai, 2 žiupsneliai
Pabarstymui:
  • Kietasis sūris, tarkuotas, 30 gramų
  • Džiovintas čiobrelis, 2 žiupsneliai
  • Ožkos sūris, pagal skonį
Kepimui:
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirti makaronus pagal instrukciją ant pakelio ir atidėti.

  2. Grybus, smulkintą česnaką pakepinti apie 5-10 min, kol apkeps aliejuje įkaitintoje keptuvėje. Tuomet įpilti vyno ir nugarinti. Pridėti špinatų. Sumažinus kaitrą pakepti dar 2 min. Supilti grietinėlę. Suversti makaronus ir išmaišyti.

  3. Dar karštą patiekalą dėti į lėkštes. Ant viršaus užbarstyti kietojo sūrio, uždėti ožkų sūrio gabaliukus ir pabarstyti čiobreliais.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą