Makaronų, brokolių ir vynuogių salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Brokoliai, šviežūs, 500 gramų
- Makaronai, išvirti pasūdytame vandenyje, 450 gramų
- Besėklės vynuogės, raudonosios, 2 stiklinės
- Pekanų riešutai, kapoti, 1 stiklinė
- Majonezas, 1 stiklinė
- Kiaulės kumpis, virtas, griežinėliai, 8 vienetai
- Vyno actas, raudonasis, 0.3 stiklinės
- Rausvieji svogūnai, smulkinti, 0.3 stiklinės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Įkaitinkite orkaitę iki 175 C laipsnių temperatūros.
Paskleiskite kapotus pekano riešutus kepimo skardoje ir pakepinkite apie 5-7 min. orkaitėje.Brokolius ir kumpį pasmulkinkite. Kiekvieną vynuogę perpjaukite per pusę.
Sumaišykite viename dubenyje atvėsintus pakepintus riešutus, makaronus, brokolius, svogūnus, vynuoges, kumpį, majonezą, raudonojo vyno actą bei paskaninkite viską druska.
» Rašyti komentarą