Makaronų, brokolių ir vynuogių salotos

Makaronų, brokolių ir vynuogių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Brokoliai, šviežūs, 500 gramų
  • Makaronai, išvirti pasūdytame vandenyje, 450 gramų
  • Besėklės vynuogės, raudonosios, 2 stiklinės
  • Pekanų riešutai, kapoti, 1 stiklinė
  • Majonezas, 1 stiklinė
  • Kiaulės kumpis, virtas, griežinėliai, 8 vienetai
  • Vyno actas, raudonasis, 0.3 stiklinės
  • Rausvieji svogūnai, smulkinti, 0.3 stiklinės
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 C laipsnių temperatūros.
    Paskleiskite kapotus pekano riešutus kepimo skardoje ir pakepinkite apie 5-7 min. orkaitėje.

  2. Brokolius ir kumpį pasmulkinkite. Kiekvieną vynuogę perpjaukite per pusę.

  3. Sumaišykite viename dubenyje atvėsintus pakepintus riešutus, makaronus, brokolius, svogūnus, vynuoges, kumpį, majonezą, raudonojo vyno actą bei paskaninkite viską druska.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Samanta
» Rašyti komentarą