Makaronai TA GLIATELLE su aitriosiomis paprikomis ir česnakais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Petražolės, smulkintos, šviežios, 100 gramų
- Pomidorai, vyšniniai, puselės, pakuotė, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 50 mililitrų
- Makaronai, Tagliatelle, pakuotė, 1 vienetas
- Sūris, parmezano, tarkuotas, 100 gramų
- Malta aitrioji paprika, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės.
Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet neprideginkite česnakų! Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1 - 2 minutes.
Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes.
Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.
Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!
Porcijų skaičius: 4.
» Rašyti komentarą