Makaronai su tunu


- Česnakai, 4
- Pomidorai, 4 vienetai
- Svogūnai, laiškai, 100 vienetų
- Tunas, konservuotas savo sultyse, 360 gramų
- Spageti, 500 gramų
- Druska
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 200 gramų
- Baltieji pipirai, malti
Į pasūdytą verdantį vandenį įdedame spageti makaronus, įpilame šiek tiek aliejaus ir verdame.
Kai makaronai išverda, perkošiame juos per sietelį. Taip pat perpilame makaronus šaltu vandeniu, tuomet jie nesulips.
Svogūno laiškus ir česnaką smulkiai supjaustome.
Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais.
Keptuvėje, aliejuje pakepiname svogūno laiškus, tuomet įdedame česnaką, dar šiek tiek pakepiname.
Po to į keptuvę įdedame pomidorus, maišydami kepame apie 5 minutes.
Sudedame tuną su visomis sultimis, įberiame baltųjų pipirų pagal skonį, supilame grietinę.
Maišydami kepame kol padažas užverda.
Išjungiame ugnį.
Tuno padažą pilame ant makaronų.
Ant viršaus dar galima pabarstyti pjaustytų svogūnų laiškų.
Skanaus!
2015-10-20 21:04

2015-03-20 15:16

2013-12-07 13:54



2012-09-12 16:40

2015-10-28 19:22