Makaronai su šviežiais bazilikais ir voveraitėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, lapeliai, 2 vienetai
- Čiobreliai
- Juodieji pipirai
- Kmynai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos lašiniai, 30 gramų
- Makaronai, 200 gramų
- Voveraitės, 200 gramų
- Pienas, Rokiškio
- Druska
- Sviestas
Gaminimo instrukcija:
Makaronus išvirti. Laišinukus supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pakepinti ant sviesto, sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus, pakepti. Po to sudėti 10 min. virtas voveraites ir leisti pakepti 5 min. Tada padruskinti ir pabarstyti pipirais, pagardinti 1 a.š. kmynais ir čiobreliais. Kai makaronai išverda, juos supilti į keptuvę kartu su grybais ir pakepti apie 2 min. Makaronus su grybais patiekti lėkštėje ir būtinai pagardinti šviežio baziliko lapeliais bei tarkuotu sūriu.
» Rašyti komentarą