Makaronai su šviežiais bazilikais ir voveraitėmis

Makaronai su šviežiais bazilikais ir voveraitėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, lapeliai, 2 vienetai
  • Čiobreliai
  • Juodieji pipirai
  • Kmynai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos lašiniai, 30 gramų
  • Makaronai, 200 gramų
  • Voveraitės, 200 gramų
  • Pienas, Rokiškio
  • Druska
  • Sviestas
Gaminimo instrukcija:

Makaronus išvirti. Laišinukus supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pakepinti ant sviesto, sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus, pakepti. Po to sudėti 10 min. virtas voveraites ir leisti pakepti 5 min. Tada padruskinti ir pabarstyti pipirais, pagardinti 1 a.š. kmynais ir čiobreliais. Kai makaronai išverda, juos supilti į keptuvę kartu su grybais ir pakepti apie 2 min. Makaronus su grybais patiekti lėkštėje ir būtinai pagardinti šviežio baziliko lapeliais bei tarkuotu sūriu.

Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą