Makaronai su pievagrybiais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai, ryšulėlis, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Makaronai, kaspinėliai, 500 gramų
- Pievagrybiai, 400 gramų
- Grietinėlė, 150 gramų
- Parmezano sūris, tarkuotas
- Druska
- Sviestas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Pagal nurodymus ant pakelio išvirkite makaronų kaspinėlius. Juos perpilkit šaltu vandeniu ir įdėkite šaukštą sviesto, jam tirpstant, pamaišykite. Palikite stovėti uždengtus. Svieste pakepinkite kubeliais supjaustytą svogūno galvą, o šiems apskrudus, sudėkite nuplautus bei griežinėliais susmulkintus pievagrybius ir kepinkite toliau. Paskaninkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir supilkite grietinėlę. Troškinkite apie 10 minučių. Tuomet ant grybų sudėkite virtus makaronus, apibarstykite smulkintais krapais ir dar kelias minutes pakepinkite. Prieš tiekdami, apibarstykite tarkuotu parmezanu.
Papuoškite petražolės šakele bei marinuotais pievagrybiais, susmeigtais mediniu iešmeliu.
Skanaus ;)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-09-20 13:06
Gyvenu Italijoj,išverčiau receptą kambariokei Silvanai.Toj vietoj kur liepiama išvirtus makaronus perpilti šaltu vandeniu,ji tik išvertė akis ir prašė patikslinti.Na tikrai sakau,taip parašyta.Silvana užprotestavo,kad jokiu būdu NEGALIMA makaronų perpilti šaltu vandeniu,reikia tik nupilti vandens perteklių nuo išvirtų makaronų...Manau,kad lietuviai apie makaronus nieko neišmano,bet receptus su makaronais kuria
2011-09-10 01:56
as labai skania misraine zinau su pievagrybiais,dedasi zirneliai,pakepinti pievagrybiai su svogunais,morkos,as dedu konservuotas ( kur buna per puse su zirneliais stiklainiuose morkos konservuotos) viska sumaisyti su isvirtais makaronais,ideti kelis saukstus majonezo,ir kaip skanu,niam niam
2011-09-09 14:19
sviestas 200gr???
2009-11-26 10:20
dariau tik be krapu ir be surio.. skanu

2016-02-15 11:09