Makaronai su paukštiena

Makaronai su paukštiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Kalakuto šlaunelės, ketvirčio storoji dalis, 500 gramų
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Makaronai, spageti
  • Voveraitės, 500 mililitrų
  • Pienas, 50 gramų
  • Aliejus
  • Grietinė, 150 mililitrų
  • Čili, pipiriukas
Gaminimo instrukcija:

Kalakuto mėsą atskiriame nuo kaulų, supjaustome nedideliais gabaliukais ar juostelėmis.
Mėsos gabaliukus apmaišome su mėgstamais prieskoniais bei smulkintu česnaku ir viską dedame į keptuvę su įkaitintu aliejumi.
Ant stiprios ugnies apkepiname, o tada primažiname ugnį ir sudedame voveraites (naudojau marinuotas tik po tekančiu vandeniu nuplautas, bet skaniau aišku būtu šviežios).
Toliau sudedame čili ir viską patroškiname, kol suminkštėja mėsytė.
Pieną, grietinę ir tarkuotą sūrį sumaišome ir užpilame ant kepančios mėsos, tada dar keletą minučių pakaitiname, iki kol užverda.
Į verdantį vandenį įdedame druskos, truputį aliejaus ir sudedame spagečius.
Patiekdami dedame į lėkštę makaronus, o ant jų mėsą su padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: RM
» Rašyti komentarą
» Komentarai
kadangi
2011-10-28 13:18
labai labai skanus užpilas ant makaronų