Makaronai su parūkytos lašišos ir krevečių padažu

Makaronai su parūkytos lašišos ir krevečių padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Lašiša, filė, rūkyta, 50 gramų
  • Makaronai, 250 gramų
  • Grietinėlė, 13% riebumo, 200 mililitrų
  • Krevetės be kevalo, tigrinės, 1 sauja
  • Druska
  • Svogūnų laiškai, pjaustytų, 1 sauja
  • Krapai
Gaminimo instrukcija:

Išverdame makaronus pagal instrukciją ant pakelio, neperverdame! Kol verda makaronai, padarome padažą. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi ar sviestu, beriame pjaustytą kubeliais svogūną, pakepiname iki auksinės spalvos, beriame smulkiai kapotą česnaką ir svogūno laiškus. Dedame nedidelėmis juostelėm supjaustytą lašišą ir krevetes. Pakepam kol lašiša pašviesės. Pilame grietinėlės, šiek tiek paliekame išmaišymui miltų, kad nesusidarytų gumuliukų. Dedame miltų tyrę, beriame druskos ir pipirų pagal skonį, beriame SANTA MARIA krapų - minutę pakaitiname. Į lėkštes dedame paruoštų makaronų, pilame mūsų padažo. Galima makaronus dėti į padažą ir pašildyti kartu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jelena
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Saulius
2014-05-03 12:26
Karališki makaronai su šiuo padažu ! Super