Makaronai su padažu

Makaronai su padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
  • Dešrelės, 3 vienetai
  • Makaronai, 100 gramų
  • Grietinėlė, arba Philadelfijos sūris, 200 gramų
  • Pienas, 50 gramų
  • Ridikėliai, 3 vienetai
  • Svogūnų laiškai, smilkinti, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Makaronus pradėti virti. Įkaitinti keptuvę įpylus šiek tiek aliejau. Įdėti supjaustytas dešrele ir pakepinti tik 1 min. Tada įpilti maždaug mažiau nei pusę stiklinės vandens, sumažinti ugnį pamaišyti ir tada įdėti ridikėlius. Pakepti 1 min. Įdėti svogūnų laiškus ir petražoles. Pamaišyti ir galima dėti Philadelfija sūrį, gerai viską išmaišyti ir kepti dar kokias 3 min. Ant jau išvirtų makaronų uždėti keptą mišinį ir apibarstyti sūrių, jei norite.

Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vaida
2012-05-05 14:09
lb skanu tikrai tik as grietinele naudojau