Makaronai su krevetėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Česnakai, 4
- Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Baltas vynas, 0.25 stiklinės
- Makaronai, virti, 450 gramų
- Krevetės be kevalo, 450 gramų
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Čili, 0.3 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Pridėkite raudonųjų čili pipirų, susmulkintą česnaką ir pakepinkite apie 1 minutę.
Sudėkite krevetes ir maišant pakepinkite apie 5 minutes.
Išimkite pakepintas krevetes.
Supilkite į keptuvę vyną bei citrinų sultis ir užvirkite.
Troškinkite apie 3-5 minutes, kol maždaug pusę skysčio išgaruos.
Tuomet sudėkite sviestą ir, kai jis ištirpsta, išjunkite ugnį.
Sudėkite į lėkštes pasūdytame vandenyje išvirtus makaronus, sudėkite pakepintas krevetes, apibarstykite petražolėmis ir apšlakstykite pasiruoštu padažu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą