Makaronai su krevetėmis

Makaronai su krevetėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Česnakai, 4
  • Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Baltas vynas, 0.25 stiklinės
  • Makaronai, virti, 450 gramų
  • Krevetės be kevalo, 450 gramų
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Čili, 0.3 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Pridėkite raudonųjų čili pipirų, susmulkintą česnaką ir pakepinkite apie 1 minutę.
Sudėkite krevetes ir maišant pakepinkite apie 5 minutes.
Išimkite pakepintas krevetes.
Supilkite į keptuvę vyną bei citrinų sultis ir užvirkite.
Troškinkite apie 3-5 minutes, kol maždaug pusę skysčio išgaruos.
Tuomet sudėkite sviestą ir, kai jis ištirpsta, išjunkite ugnį.
Sudėkite į lėkštes pasūdytame vandenyje išvirtus makaronus, sudėkite pakepintas krevetes, apibarstykite petražolėmis ir apšlakstykite pasiruoštu padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rimgailė
» Rašyti komentarą