Makaronai su keptu faršu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
- Makaronai, 400 gramų
- Sūris, tarkuotas, 200 gramų
- Druska
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, perpilame šaltu vandeniu, kad nebūtų sulipę ir dedame į šalį, kol bus ruošiamas faršas.
Susmulkintą svogūną pakepiname įkaitusiame aliejuje. Į faršą įspaudžiame dvi česnako skilteles, paskaniname druska bei pipirais, išmaišome ir dedame į keptuvę su svogūnais. Kepiname ant vidutinės ugnies, kol apkepa ir sudedame virtus makaronus, išmairome. Viską pakepinam 10 min., dedam pomidorų padažą, išmaišom. pakepinam dar 5 min., apibarstom tarkuotu sūriu, išjungiam ugnį ir uždengiam dangčiu, kad sūris išsilydytų.
Galima dėti čili pipirų, ar kitų mėgstamų prieskonių.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2022-02-16 07:34
Labai skanu
2019-06-18 13:14
llolololol
2019-04-01 19:04
Pats mėgstamiausiss patiekalas mano
2018-03-01 15:39
Skanu
2022-02-16 07:34