Makaronai su juodaisiais trumais


- Makaronai, penne, spagheti arba rigatoni, 500 gramų
- Kiaulienos šoninė, šaltai rūkyta, 100 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Parmezano sūris, gali būti bet koks kitas kietasis sūris, 50 gramų
- Grybai, šviežūs juodieji trumai, gali būti konservuoti, 60 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Česnakai, 1 skiltelė
- Svogūnai, nedideli, 1 galva
- Pienas, 1 stiklinė
- Muskatas, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
Užvirinkite dideliame kiekyje pasūdyto vandens makaronus. Makaronus virkite kaip nurodyta ant pakelio.
Kol makaronai virs, keptuvėje ant šiek tiek alyvuogių aliejaus pasikepinkite susmulkintą šoninę, kapotą česnaką ir plonais griežinėliais pjaustytą svogūną. Kepinkite viską ant mažos ugnies, kol viskas virs aukso spalvos.
Tada keptuvę patraukite nuo ugnies, įpilkite pieno, įdėkite sviesto ir parmezano su šiek tiek muskato, druskos ir pipirų, nepamirškite ir trumų (jei naudosite konservuotus trumus nusunkite nuo jų aliejų jį panaudosite salotoms).
Nusausinkite makaronus, kai jie jau bus išvirę ir dėkite viską į keptuvę, keptuvę dedate ant ugnies ir viską maišote, užpilkite kiaušinius (kiaušinius prieš tai susiplakite) ir viską maišydami dar truputį pakepkite, kol viskas taps kreminės spalvos. Patiekite karštą.
Skanaus
2015-01-30 12:32