Makaronai su grybais, kumpiu ir mocarela sūriu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, džiovintas, smulkintas
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai, malti
- Kiaulės kumpis, karšto rūkymo, 50 gramų
- Makaronai, 200 gramų
- Pievagrybiai, 25 gramai
- Grietinėlė, 18% riebumo, 100 gramų
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Raudonėliai, džiovinti, smulkinti
- Mocarela sūris, 125 gramai
Gaminimo instrukcija:
Išvirkite pasūdytame verdančiame vandenyje makaronus ir išvirtus nusunkite bei nupilkite šaltu vandeniu.
Supjaustykite riekelėmis pievagrybius, sudėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi, pabarstykite druska bei pipirais, sudėkite juostelėmis susmulkintą kumpį, išspaustą česnaką, supilkite grietinėlę ir maišant patroškinkite apie 10 min.
Baigiant troškinti įberkite šiek tiek baziliko bei raudonėlio.
Paruoštu padažu užpilkite makaronus, išmaišykite ir sudėkite viską į kepimo indą.
Ant viršaus uždėkite mocarela sūrio riekeles, apibarstykite baziliku bei raudonėlius ir kepkite apie 10 min. 200 laipsnių temperatūroje, kol sūris išsilydo ir šiek tiek apskrunda.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-04-28 18:22