Makaronai su dilgėlių pesto

Makaronai su dilgėlių pesto
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Dilgėlės, 2 saujos
  • Kedrų riešutai, 1 sauja
  • Alyvuogių aliejus, 6 valgomieji šaukštai
  • Makaronai, stambūs, 400 gramų
  • Druska
  • Baltieji pipirai, malti
  • Sūris, kietasis, 50 gramų
  • Sultys, citrinų, šviežiai spaustos, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje ir nusunkite.
Pesto padažui nuplikinkite dilgėles ir šiek tiek pasmulkinę sudėkite į dubenį.
Į tą patį dubenį su dilgėlėmis sudėkite tarkuotą sūrį, pasmulkintą česnaką, grūstus riešutus, prieskonius, supilkite aliejų bei citrinos sultis ir viską gerai sutrinkite iki vientisos masės.
Gautą padažą dėkite ant makaronų, išmaišykite ir patiekite.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą