Makaronai su čederio sūriu ir daržovėmis

Makaronai su čederio sūriu ir daržovėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Paprika, raudonoji, smulkinta, 0.25 stiklinės
  • Garstyčios, maltos, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Makaronai, 240 gramų
  • Grietinėlė, 2 stiklinės
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Sūris, Čederio, tarkuotas, 3 stiklinės
  • Svogūnų laiškai, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Išvirkite pasūdytame vandenyje makaronus ir nusunkite.
Puode ištirpinkite sviestą, suberkite miltus, druską, garstyčias bei pipirus ir virkite virš mažos ugnies apie 20 sekundžių, pastoviai maišydami.
Tuomet nukelkite puodą nuo ugnies, įmaišykite grietinėlę ir pakaitinkite dar apie 1 min.
Tuomet sudėkite tarkuotą sūrį, makaronus, smulkintus svogūnų laiškus bei papriką ir pakaitinkite.
Patiekite šiltus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jonas
2015-03-05 20:27
Sunus sugalvojo si recepta ismeginti darbu pamokoje. Zinoma jam nieko neisejo. Ir neturejo iseiti. Padazo kiekis, kuris iseina net sumazinus miltu kieki gaunasi toks, kad jo uztenka 1 kg. makaronu. Stikline ir amerikiniskas matmuo cup, nera vienas ir tas pats. Zodziu, net nemeginkit savo namuose.