Magdalenas (ispaniški keksiukai)

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, žievelė, tarkuota, 1 vienetas
- Cukrus, 250 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Saulėgrąžų aliejus, 250 mililitrų
- Pienas, 120 mililitrų
- Druska
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinių baltymus išplakti su žiupsneliu druskos iki standžių putų.
Maišant mediniu šaukštu palaipsniui įmaišyti trynius, cukrų, aliejų, pieną, citrinos žievelę, įsijotus miltus.
Supilti tešlą į popierines formeles, dėti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti 18-25 min.
Iškepusius perdėti ant grotelių, kad atšaltų.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-05-30 11:47
Ar tiktų juodo šokolado glajus?
2020-05-22 19:08
Puikiai
2018-03-18 19:47
as juos kepu jau apie 10 metu, jie tokie skanus, minsti islieka visa savaite, kepu ir sokoladinius.
2016-05-06 11:49
Nerealus keksiukai. Labai lengvas recepciukas. Atrodo kad is rojaus nusileido
2021-05-30 11:49