Magdalenas (ispaniški keksiukai)

Magdalenas (ispaniški keksiukai)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, žievelė, tarkuota, 1 vienetas
  • Cukrus, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus, 250 mililitrų
  • Pienas, 120 mililitrų
  • Druska
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinių baltymus išplakti su žiupsneliu druskos iki standžių putų.
Maišant mediniu šaukštu palaipsniui įmaišyti trynius, cukrų, aliejų, pieną, citrinos žievelę, įsijotus miltus.
Supilti tešlą į popierines formeles, dėti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti 18-25 min.
Iškepusius perdėti ant grotelių, kad atšaltų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Martyna
2021-05-30 11:49
Ar tiktų šokoladinis glajus?
Martyna
2021-05-30 11:47
Ar tiktų juodo šokolado glajus?
Jolanta
2020-05-22 19:08
Puikiai
rimute
2018-03-18 19:47
as juos kepu jau apie 10 metu, jie tokie skanus, minsti islieka visa savaite, kepu ir sokoladinius.
Mija
2016-05-06 11:49
Nerealus keksiukai. Labai lengvas recepciukas. Atrodo kad is rojaus nusileido