Lydekų maltiniai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Lydeka, filė, 1 kilogramas
- Batonas, riekutės, 5 vienetai
- Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Prieskoniai, įvairūs
Gaminimo instrukcija:
Lydekos filė gerai sumalkite. Įmuškite kiaušinius, sudėkite vandenyje pamirkytas ir nusunktas batono riekutes, džiūvėsėlius ir gerai rankomis išmaišykite. Dėkite įvairius prieskonius (tinka džiovinti krapai, bazlikai, raudonėliai, rozmarinai ir kiti mėgstami), druską, pipirus, susmulkintą svogūną bei česnaką ir vėl gerai išmaišykite. Formuokite norimo dydžio maltinius ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-03-09 19:25
labai skanus patiekalas.kuri gaminsiu 

2009-04-28 21:44
o
Džiugu, Aušra, į sveikatėlę 


2009-04-28 21:07
labai skanus maltiniai,aciu Inesa uz recepta 

2009-04-07 12:42
į zuvies farsą dedu smulkiai patarkuotu morkų-duoda geltoną spalvą, svoguna pakepu + dedu manu krupu vietoj dziuveseliu.
2011-07-16 22:24