Lydekų maltiniai

Lydekų maltiniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Lydeka, filė, 1 kilogramas
  • Batonas, riekutės, 5 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Prieskoniai, įvairūs
Gaminimo instrukcija:

Lydekos filė gerai sumalkite. Įmuškite kiaušinius, sudėkite vandenyje pamirkytas ir nusunktas batono riekutes, džiūvėsėlius ir gerai rankomis išmaišykite. Dėkite įvairius prieskonius (tinka džiovinti krapai, bazlikai, raudonėliai, rozmarinai ir kiti mėgstami), druską, pipirus, susmulkintą svogūną bei česnaką ir vėl gerai išmaišykite. Formuokite norimo dydžio maltinius ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ruta
2011-07-16 22:24
kaip skaniai atrodo
mindaugas
2010-03-09 19:25
labai skanus patiekalas.kuri gaminsiu
Inesa
2009-04-28 21:44
o Džiugu, Aušra, į sveikatėlę
Ausra
2009-04-28 21:07
labai skanus maltiniai,aciu Inesa uz recepta
As
2009-04-07 12:42
į zuvies farsą dedu smulkiai patarkuotu morkų-duoda geltoną spalvą, svoguna pakepu + dedu manu krupu vietoj dziuveseliu.