Lydeka tešloje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Lydeka, 1 kilogramas
- Pienas
- Druska
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Grietinė, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Išvalome lydeką, išimame kaulus, supjaustome, pabarstome prieskoniais ir 30 min. palaikome šaltai. Iš miltų, kiaušinių, grietinės ir pieno užmaišome tešlą (ji turi būti grietinės tirštumo), pagardiname druska ir juodaisiais pipirais. Žuvį apvoliojame tešla ir kepame gerai įkaitintuose riebaluose. Patiekiame su virtomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-11-22 10:23
nemmmm......labai skanu 

2011-03-14 12:04