Lydeka tešloje

Lydeka  tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Lydeka, 1 kilogramas
  • Pienas
  • Druska
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Išvalome lydeką, išimame kaulus, supjaustome, pabarstome prieskoniais ir 30 min. palaikome šaltai. Iš miltų, kiaušinių, grietinės ir pieno užmaišome tešlą (ji turi būti grietinės tirštumo), pagardiname druska ir juodaisiais pipirais. Žuvį apvoliojame tešla ir kepame gerai įkaitintuose riebaluose. Patiekiame su virtomis daržovėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ilona
2011-03-14 12:04
labai skanu
aistute
2009-11-22 10:23
nemmmm......labai skanu