Loretos pyragas su grietinės pertepimu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Grietinė, 0.5 litro
- Želatina, 30 gramų
- Vanilinis cukrus
- Biskvitai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Pasigamintą ar nusipirktą biskvitą perpjauti pusiau ir dėti į formą. Tada pasigaminti pertepimą.
Viską gerai išmaišyti su mikseriu. Ištirpinti želatiną, ją atvėsinti ir supilti į grietinės masę. Trumpam palaikyti šaldytuve. Tada pusę masės pilti ant biskvito, uždėti likusį biskvitą, vėl grietinės masę. Papuošti uogomis ar vaisiais. Palikti per naktį šaldytuve.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-11-10 20:17
kaskokia nesamone nes man prisvilo



2012-07-16 23:02
laikyti per naktį nebūtina, tik jei norit, kad geriau želatina sustingtų laikykit per naktį.
2012-07-15 21:34
tikrai uztenka keliu valandu, galima daugiau zelatino det ir i kamera


2012-07-15 19:42
Ar butina laikyti per nakti gal uztenka keliu valandu
2016-05-11 00:42