Loretos obuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Obuoliai, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų suplakti iki putų.
Į gautą masę sudėti miltus. Vėl viską išmaišyti.
Obuolius nuplauti, nulupti, supjaustyti griežinėliais.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros.
Obuolius sudėti į tešlą, ir išmaišyti.
Būtinai kepimo skardą reikia pakaitinti.
Tada į kepimo skardą įpilti šiek tiek aliejaus, ir sukrėsti į skardą tešlą.
Kepti 200 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-04-18 14:08
Kai kepu dvigubą kiekį, darau kitoj formoj, didesnėje, tada 6-8 kiaušinius, ir viską pagal skonį dvigubinti. 

2014-04-07 22:50
Noreciau paklausti tu kas kepat dviguba kieki.ar ir kiausinius dedat 8 vietoj 4?
2011-11-30 18:49
labai skanus.PATIKO!!!!!!!!!!!
arselis:
oku2: 



2011-10-30 14:01
Kiaušinius ir cukrų reikia išsukti mediniu šaukštu tada pyragas būna puresnis,pyragą ruošiant negalima naudoti mixerio.. 

2014-12-02 15:56