Liulia-Kebab

Liulia-Kebab
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautienos kumpis, 1 kilogramas
  • Kiaulienos sprandinė, 1 kilogramas
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Svogūnai, 7 galvos
  • Provanso žolelės
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Mėsą sumalame mėsmale per stambų sietelį (5-3 skylučių). Pagardiname druska, pipirais, provanso žolelėmis. Faršą gerai išmaišome, įpilame pieno ir maišome apie 10 min. Gerai butu ji "pamušti", nes kuo geriau jus atmušite faršą tuo geriau jus laikysies ant iešmu kepimo metu. Svogūnus supjaustome žiedais. Indą, kuriame marinuosite faršą išklojame svogūnų žiedais, sudedam faršą ir apdedam svogūnų žiedais. Paliekame marinuotis per naktį. Ant kiekvieno iešmo suformuojame po 2 liulia kebebus ir kepame ant žarijų.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jonas
2017-01-20 11:23
iki liulia kebab cia dar toli grazu,tiek išvaizda tiek receptu,cia mano motinos stilius,vos ne mesos kotletai be mesos
Rrrrrrr
2016-02-28 12:29
Kazkokie kotletai