Litinė silkė, antikrizinis receptas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Silkė, filė, 2 vienetai
- Actas, obuolių, 4 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 0.5 stiklinės
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Silkę supjaustykite smulkiais gabaliukais, svogūną juostelėmis. Į vandenį įpilkit actą, sudėkit cukrų ir druską ir išmaišykite. Į silkinę sudėkit silkutę su svogūnu ir užpilkit užpilu. Išmaišykit. Valgykit su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-10 22:15
skanu skanu, tik as truputuka kitaip darydavau, pirmiausia sutrindavau svogunus su cukrumi ar actu (tinka ir citrinos rugstis) tada supjaustau sulke ir uzpilu vandens,.. ir tie svogunai nelabai astrus.. ir nesijaucia to stiprumo svogunu 
betkuriuo atveju labai skanu

betkuriuo atveju labai skanu

2010-08-06 12:05
Prancuzijoje ji dar valgoma su avokadais 

2010-12-23 07:24