Linos varškės pyragas

Linos varškės pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 stiklinės
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Varškė, 400 gramų
  • Braškės, arba 5 obuoliai, 1 litras
  • Sviestas, 200 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Sviestą ištirpiname, sudedame varškę, cukrų ir trynius. Viską išsukame. Dedame kepimo miltelius, sumaišytus su miltais, po to atsikrai išplaktus baltymus. Masę sukrečiame į skardą, kuri išklota folija, ant viršaus dedame vaisius, šviežias braškes arba obuolius, supjaustytus skiltelėmis. Jei dedame obuolius, pabarstome cinamonu. Kepame 190C apie 1 val.

Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Janina
2020-02-28 19:48
Skanus pyragas,bet ir viena stiklinė cukraus yra perdaug.Man buvo persaldu.
Ausra
2018-06-21 09:51
Iskart krito i akis kad dedasi daug cukraus,ar ne per saldu?
lina
2017-07-03 21:38
Pabandysiu tikrai
Egle
2017-07-02 14:12
Labai pagal recepta cukraus daug
Lijana
2016-09-05 22:25
Ar ne per saldu?