Linos varškės apkepas

Linos varškės apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
  • Manų kruopos, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Manų kruopos užpilamos pienu ir 30 min. paliekamos, kad šiek tiek išrinktų.

  2. Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, sudedama varškė, išsuktas arba gabaliukais supjaustytas sviestas, manų kruopos ir viskas gerai ištrinama.

  3. Baltymai išplakami iki standžių putų.
    Į masę sudedami išplakti kiaušinių baltymai, gauta masė lengvai išmaišoma, sukrečiama į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo indą ir kepama 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25-40 min.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Emilija
2021-01-08 13:32
Tikrai geras receptas ! Kiek išbandžiau receptų tai šitas tikrai geras !
Kestas
2020-12-21 20:50
Viskas gavosi super ...bet man truputi per saldus ...as dejau ne 6 cukraus o 4 ir gavosi ne per saldus bet idejau razinu ....siaip receptas super ....
Natalija
2020-09-26 20:54
Labai puikus receptas...ačiū.
Danutė
2020-05-06 16:45
Jau gaminau, labai puikiai pavyko ir skaniai gavosi.
Andrius
2017-02-07 13:22
Nieko nesigavo