Linos varškės apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 500 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
- Manų kruopos, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Manų kruopos užpilamos pienu ir 30 min. paliekamos, kad šiek tiek išrinktų.
Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, sudedama varškė, išsuktas arba gabaliukais supjaustytas sviestas, manų kruopos ir viskas gerai ištrinama.
Baltymai išplakami iki standžių putų.
Į masę sudedami išplakti kiaušinių baltymai, gauta masė lengvai išmaišoma, sukrečiama į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo indą ir kepama 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25-40 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-01-08 13:32
Tikrai geras receptas ! Kiek išbandžiau receptų tai šitas tikrai geras !
2020-12-21 20:50
Viskas gavosi super ...bet man truputi per saldus ...as dejau ne 6 cukraus o 4 ir gavosi ne per saldus bet idejau razinu ....siaip receptas super ....
2020-09-26 20:54
Labai puikus receptas...ačiū.
2020-05-06 16:45
Jau gaminau, labai puikiai pavyko ir skaniai gavosi.
2022-01-21 16:53