Linos varškės apkepas

Linos varškės apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
  • Manų kruopos, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Manų kruopos užpilamos pienu ir 30 min. paliekamos, kad šiek tiek išrinktų.

  2. Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, sudedama varškė, išsuktas arba gabaliukais supjaustytas sviestas, manų kruopos ir viskas gerai ištrinama.

  3. Baltymai išplakami iki standžių putų.
    Į masę sudedami išplakti kiaušinių baltymai, gauta masė lengvai išmaišoma, sukrečiama į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo indą ir kepama 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25-40 min.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Andrius
2017-02-07 13:22
Nieko nesigavo
Jolanta
2017-01-30 11:18
O pienas turi but virintas ir atveses kaip reike pilti ant manu
tomas
2014-05-13 13:15
o pienas uzvirintas turi buti ar saltas reikia uzpilti
laimute
2012-11-22 19:06
superinis apkepas
ass
2012-10-12 15:19
labai skanus gavosi varsketis tik as dar plius visa mase palaikiau 1valanda kad geriau isbrinktu visa mase ir gavosi labai skanus ir tikrai iskiles pats varsketis pabandykite ir jus