Linos tinginys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Sausainiai, geriau rudi, 400 gramų
- Varškė, 400 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Razinos, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Razinas reikia nuplikyti verdančiu vandeniu.
Sviestą išsukti su cukrumi.
Sausainius sutrupinti, varškę gerai pertrinti.
Tada viską sumaišyti.
Gautą masę apie 1 valandą reikėtų palaikyti kambario temperatūroje.
Po to sukrėsti masę ant polietileninės plėvelės ir suformuoti vyniotinį.
Suformuotą vyniotinį dėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Sustingusį pjaustyti ir mėgautis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-24 13:47
as darau visada be razinu nesvarbu praso man jos nepatinka ir nededu
2012-02-06 14:19



2010-12-24 10:44
lb skaniai gaunasi, kad maziau koloriju butu ir sveikiau dedu vietoj cukraus-medaus, o vietoj sausainiu- selenu dribsnius

2010-12-23 18:34


2015-12-23 21:15