Linos pyragas su varške

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Actas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Vanduo, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Įdarui reikės:
400 gramų varškės
3 kiaušinių
50 g sviesto
medaus ar cukraus pagal skonį
žiupsnelio druskos
Iš tešlai skirtų produktų užsiminkome ją, pasidaliname į dvi lygias dalis ir atsivėsiname.
Įdarui varškę išsitriname su kiaušiniais, sviestu, medum ar cukrum.
Tada tešlos lakštus plonai išsikočiojam, leidžiam truputi apdžiūti.Apdžiūvusius perlenkiam pusiau, krečiam įdaro masę ant kiekvieno lakšto ir sukraunam lakštus vieną ant kito. Skardą patepam aliejum ir reikia kepti ilgiau nei valandą vidutinio kaitrumo orkaitėje. Iškepusį reikia truputį apšlakstyti šiltu vandeniu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-01-21 14:12
normalus receptas



2009-11-26 16:57

2009-11-16 12:54
labai skanus gavosi linos piragas




2009-11-11 19:44
pirma izsikepkit o paskiu sakykit kad neskanus ar neiskepes 

2010-11-05 16:03