Linos pyragas su varške

Linos pyragas su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Actas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanduo, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Įdarui reikės:
400 gramų varškės
3 kiaušinių
50 g sviesto
medaus ar cukraus pagal skonį
žiupsnelio druskos

Iš tešlai skirtų produktų užsiminkome ją, pasidaliname į dvi lygias dalis ir atsivėsiname.
Įdarui varškę išsitriname su kiaušiniais, sviestu, medum ar cukrum.
Tada tešlos lakštus plonai išsikočiojam, leidžiam truputi apdžiūti.Apdžiūvusius perlenkiam pusiau, krečiam įdaro masę ant kiekvieno lakšto ir sukraunam lakštus vieną ant kito. Skardą patepam aliejum ir reikia kepti ilgiau nei valandą vidutinio kaitrumo orkaitėje. Iškepusį reikia truputį apšlakstyti šiltu vandeniu.

Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sucka
2010-11-05 16:03
Atrodo kaip pirktine "raugyste"
vidis
2010-01-21 14:12
normalus receptas
HARDUTEA
2009-11-26 16:57
žydrūnė
2009-11-16 12:54
labai skanus gavosi linos piragas
(anonimas)
2009-11-11 19:44
pirma izsikepkit o paskiu sakykit kad neskanus ar neiskepes