Linos morkų pyragas

Linos morkų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Citrinos, žievelė, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Lazdyno riešutai, kapoti, 0.5 stiklinės
  • Morkos, tarkuotos, 2 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi. Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išplakti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti kapotais migdolais. Kepti labai karštoje orkaitėje apie 1 val.

Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
radistas zip fm
2013-01-03 11:59
nu bandysiu kept skaniai atrodo
Ieva
2010-10-09 18:00
Viska dariau pagal recepta. Pyragas iskilo, bet neiskepe viduje, nors apie 2 val. kepiau 200 laipsniu temperaturoje Nezinau kokia to priezastis... Bet iskepes pyragas turetu buti skanus, nes iskepe krasteliai ir virsus buvo tikrai skanus
Aistė
2010-10-09 17:07
Gana sotus ir skanus pyragas. Tik aš padidinau kai kurių produktų kiekį, na, o kepiau 200-170 C temperatūroje, laikas nuo laiko ją pamažindama. Tad iškepė per nepilną valandą, vėliau jau būtų pradėję degti riešutai.
Vilija
2010-09-19 20:32
Kepiau 230 C (taip suvokiau labai karštą orkaitę)
ir po 40 minučių pyragas sudegė.
Bandysim apipjaustyt kraštus,
gal liks kas nors valgomo.
Indrė
2010-09-17 16:03
Morkų pyragą kepiau pirmą kart ą,o gavosi fantastiškai ačiū už receptuką,net baruose nepatiekia taip skaniai!! Pagardinau ant viršaus užpildama vanilinio padažo, o šalia- vanilinių ledų tikras skanumėlis ! oku: