Linos morkų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Citrinos, žievelė, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, 1 stiklinė
- Lazdyno riešutai, kapoti, 0.5 stiklinės
- Morkos, tarkuotos, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Sviestas, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi. Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išplakti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti kapotais migdolais. Kepti labai karštoje orkaitėje apie 1 val.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-10-09 18:00
Viska dariau pagal recepta. Pyragas iskilo, bet neiskepe viduje, nors apie 2 val. kepiau 200 laipsniu temperaturoje
Nezinau kokia to priezastis... Bet iskepes pyragas turetu buti skanus, nes iskepe krasteliai ir virsus buvo tikrai skanus 


2010-10-09 17:07
Gana sotus ir skanus pyragas.
Tik aš padidinau kai kurių produktų kiekį, na, o kepiau 200-170 C temperatūroje, laikas nuo laiko ją pamažindama. Tad iškepė per nepilną valandą, vėliau jau būtų pradėję degti riešutai. 


2010-09-19 20:32
Kepiau 230 C (taip suvokiau labai karštą orkaitę)
ir po 40 minučių pyragas sudegė.
Bandysim apipjaustyt kraštus,
gal liks kas nors valgomo.
ir po 40 minučių pyragas sudegė.

Bandysim apipjaustyt kraštus,
gal liks kas nors valgomo.

2010-09-17 16:03
Morkų pyragą kepiau pirmą kart ą,o gavosi fantastiškai
ačiū už receptuką,net baruose nepatiekia taip skaniai!!
Pagardinau ant viršaus užpildama vanilinio padažo, o šalia- vanilinių ledų
tikras skanumėlis !
oku:




2013-01-03 11:59