Liežuvis su grybais

Liežuvis su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, (liežuvis) virtas, 1 vienetas
  • Grybai, 300 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Aliejus
  • Grietinėlė, 200 gramų
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus pakepinti aliejuje kartu su grybais, įpilti grietinėlės, sudėti sutarkuotą morką, pagardinkite druska bei pipirais.

  2. Į kepimo skardą dėti virtą liežuvį, užpilti padažą ir troškinti 180 C temperatūros orkaitėje apie 15 minučių.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Tomas
» Rašyti komentarą