Liežuvio užkandis

Liežuvio užkandis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai, 3 vienetai
  • Laurų lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Jaučio liežuvis, 0.5 kilogramo
  • Druska, 25 gramai
Gaminimo instrukcija:

Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintais pipirais, lauro lapeliais, česnakais, druska, cukrumi.

Liežuvį lengvai paslegiame ir laikome šaltoje vietoje bent 2 paras.

Po to verdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais apie 2-3 val.

Išviręs liežuvis dar karštas nulupamas (nulupame viršutinį sluoksnį).

Atvėsusį liežuvį supjaustome griežinėliais.

Prie liežuvio atskirai galima patiekti majonezo arba krienų.

Receptą atsiuntė: Jonas
» Rašyti komentarą