Liežuvio užkandis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai, 3 vienetai
- Laurų lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Jaučio liežuvis, 0.5 kilogramo
- Druska, 25 gramai
Gaminimo instrukcija:
Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintais pipirais, lauro lapeliais, česnakais, druska, cukrumi.
Liežuvį lengvai paslegiame ir laikome šaltoje vietoje bent 2 paras.
Po to verdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais apie 2-3 val.
Išviręs liežuvis dar karštas nulupamas (nulupame viršutinį sluoksnį).
Atvėsusį liežuvį supjaustome griežinėliais.
Prie liežuvio atskirai galima patiekti majonezo arba krienų.
» Rašyti komentarą