Liežuvio salotos su pelėsiniu sūriu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 5 vienetai
- Salotos
- Svogūnai, raudonasis
- Jaučio liežuvis, virtas, 500 gramų
- Majonezas, 200 gramų
- Žalumynai
- Sūris, pelėsinis, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Bulves išvirti su lupenomis, atvėsinti, tada nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Sūrį padalinti į dvi dalis. Vieną dalį supjaustyti kubeliais, kitą sutrinti su majonezu.
Svogūną supjaustyti žiedais.
Liežuvį supjaustyti šiaudeliais.
Salotas suplėšyti rankomis, sudėti ant lėkštės.
Ant salotų sudėti liežuvio, sūrio, bulvių mišinį.
Ant liežuvio mišinio sudėti svogūnus, viską užpilti majonezo padažu ir apibarstyti žalumynais, papuošti pomidorų skiltelėmis arba agurkų griežinėliais.
» Rašyti komentarą