Liežuvio salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos, 300 gramų
- Juodieji pipirai
- Morkos, virtos, 200 gramų
- Obuoliai, 200 gramų
- Jaučio liežuvis, virtas, 200 gramų
- Actas
- Majonezas, 1.5 stiklinės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išvirtos daržovės, obuoliai bei liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje.
Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą.
Prieš patiekiant papuošiamos virtomis morkomis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-29 21:04
puse kiausinio virto, o viduryje morkos
man taip atrodo 


2010-12-29 21:03
jauciu puse virto kiausinio, o viduryje morkos 

2010-08-13 20:21
as irgi manau kad krabu lazdeles
Atrodo skaniai
]] 


Atrodo skaniai


2010-01-13 15:51
o kuo cia jos papuostos? kas tas baltas su raudonais ant virsaus? gal krabu lazdeles susmulkintos? 

2014-12-31 13:36