Lietuviški traškučiai

Lietuviški traškučiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės
  • Juodieji pipirai
  • Džiovinti krapai
  • Malta saldžioji paprika
  • Druska
  • Aliejus
  • Prieskoniai bulvėms
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuskuskite bulves ir gerai įkaitinkite puodą su aliejumi.
    Bulvių skustuko pagalba suskuskite bulves plonais griežinėliais ir dėkite į puodą apkepti.

  2. Apskrudus traškučiams, išgriebkite ir sudėkite ant sugeriamojo popieriaus nuvarvėti.
    Kol šilti, apibarstykite norimais prieskoniais: bulvių prieskoniais, pipirais, paprika, druska bei džiovintais krapais.

Receptą atsiuntė: Elinda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Einius
2015-11-18 16:49
Labai skanu
eglė
2014-12-29 20:30
Skanu, tik reikia daug bulvių, nes laabai jau greit jie tirpsta vaikystės traškučiai, kuriais jau lepinu savo vaikus
elena
2014-12-27 19:27
mano vaikai netgi apsilaize pirsteliu ir pasake kaipp skanuuuuuuu!!!!
danguole
2014-08-23 12:30
oho kaip geriumo reik snd daryti
Saule
2014-08-23 12:23
wow nebereikes isleisti piniga :$