Lietuviški naminio rūgpienio su šokoladu ledai

Lietuviški naminio rūgpienio su šokoladu ledai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Imbieras, tarkuotas, šaknis, 3 gramai
  • Medus, skystas, 10 gramų
  • Rūgpienis, naminis, bet ne kefyras, 75 gramai
  • Grietinėlė, standžiai išplakta, 14 gramų
  • Šokoladas, juodasis, drožlės, 5 gramai
  • Šokoladas, juodasis, granulės, 5 gramai
Gaminimo instrukcija:

Viena porcija

Mikseriu suplakite rūgpienį su tarkuotu imbieru ir skystu medumi, po to atsargiai įmaišykite standžiai išplakos grietinėlės. Šaldykite šaldiklyje retsykiais pamaišant. Kai ledai pradės stingti, įmaišykite šokolado granules. Patiekiant, ledus dėkite į vazelę, apšlakstykite 5 g braškių padažu, užberkite nuo šokolado plytelės peiliu nudrožtų drožlių. Galite papuošti migdolų skrebučiu, saldžiu krekeriu. Patiekite su desertiniu šaukšteliu.

Receptą atsiuntė: Vincentas Sakas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
evelina
2010-05-30 17:21
per daug darbo
ema
2009-11-27 23:02
as pabandziau SKANUMELIS!
(anonimas)
2009-08-10 22:23
arselis: 9mk
(anonimas)
2009-08-10 22:23
arselis: arselis:
Egle
2009-05-13 17:55
pabandysiu