Lietuviški naminio rūgpienio su šokoladu ledai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Imbieras, tarkuotas, šaknis, 3 gramai
- Medus, skystas, 10 gramų
- Rūgpienis, naminis, bet ne kefyras, 75 gramai
- Grietinėlė, standžiai išplakta, 14 gramų
- Šokoladas, juodasis, drožlės, 5 gramai
- Šokoladas, juodasis, granulės, 5 gramai
Gaminimo instrukcija:
Viena porcija
Mikseriu suplakite rūgpienį su tarkuotu imbieru ir skystu medumi, po to atsargiai įmaišykite standžiai išplakos grietinėlės. Šaldykite šaldiklyje retsykiais pamaišant. Kai ledai pradės stingti, įmaišykite šokolado granules. Patiekiant, ledus dėkite į vazelę, apšlakstykite 5 g braškių padažu, užberkite nuo šokolado plytelės peiliu nudrožtų drožlių. Galite papuošti migdolų skrebučiu, saldžiu krekeriu. Patiekite su desertiniu šaukšteliu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-11-27 23:02
as pabandziau SKANUMELIS!



2009-08-10 22:23

2009-08-10 22:23


2009-05-13 17:55
pabandysiu



2010-05-30 17:21