Lietuviški "Kebabai"

Lietuviški "Kebabai"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
  • Dešra, rūkyta ar kumpis, 60 gramų
  • Pienas, 60 gramų
  • Pekino kopūstas, smulkintas, 8 valgomieji šaukštai
  • Lavašas, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Labai paprasta ir skanu.
Nusipirkau lavašą parduotuvėje. Į vidų dėjau pekino kopūstą, svogūną, sūrį, pomidoro ir dešros gabaliukus, (kartais vištienos filė apkepinu, irgi tinka) na ir padažas: pomidorų padažas ir majonezas su česnaku (nebūtina, jei nemėgstat). Suvyniojau ir keptuvėje apskrudinau. :)

Receptą atsiuntė: Diana J
» Rašyti komentarą
» Komentarai
gabrielius grockis
2016-11-05 11:06
Skanu
420
2016-11-05 10:56
Surio taineparašie ingrienduose
Migliukas
2013-02-26 17:15
Labai skanu ir su desra, apskritai ivairi mesa tinka, nekarta gaminau ir super gavosi
Joliete
2012-10-24 08:27
O Dievai. Su desra?
Diana J
2012-09-15 19:51
ingute tikrai skanu, ir paprasta