Lietuviškai obuolių sultyse troškintas triušis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, žievelė, 30 gramų
- Česnakai, 6
- Čiobreliai, 10 gramų
- Juodieji pipirai, grūsti, 2 gramai
- Laurų lapai, 3 gramai
- Petražolės, 10 gramų
- Triušiena, triušis, 1500 gramų
- Obuolių sultys, 300 mililitrų
- Druska, 20 gramų
- Sviestas, naminis, 60 gramų
- Sultinys, vištienos, 100 mililitrų
- Kvapieji pipirai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti).
Triušio gabalus apkepinkite įkaitintame naminiame svieste, paskui pasūdykite, pagardinkite grūstais juodaisiais pipirais ir sudėkite į troškintuvą.
Supilkite obuolių sultis, vištienos sultinį, sudėkite likusius ingredientus, uždenkite dangčiu ir 50 minučių troškinkite.
Patiekite su susidariusiu skysčiu.
Garnyrui geriausiai tinka garintos arba keptos daržovės (pavyzdžiui, blanširuotos (kelias minutes pavirintos) ankštinės pupelės), apkepintos svieste ir užbarstytos tarkuotu Džiugo sūriu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-22 18:44
labai skanu.dazniausiai sitaip ir gaminu. 

2010-09-15 10:49
BANDYSIU GAMINTI
2010-07-19 13:54


2009-10-17 15:10
Vien todėl kad triušis šio patiekalo nemėginčiau daryti.. 

2013-03-30 10:11