Lietuviškai obuolių sultyse troškintas triušis

Lietuviškai obuolių sultyse troškintas triušis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, žievelė, 30 gramų
  • Česnakai, 6
  • Čiobreliai, 10 gramų
  • Juodieji pipirai, grūsti, 2 gramai
  • Laurų lapai, 3 gramai
  • Petražolės, 10 gramų
  • Triušiena, triušis, 1500 gramų
  • Obuolių sultys, 300 mililitrų
  • Druska, 20 gramų
  • Sviestas, naminis, 60 gramų
  • Sultinys, vištienos, 100 mililitrų
  • Kvapieji pipirai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti).
Triušio gabalus apkepinkite įkaitintame naminiame svieste, paskui pasūdykite, pagardinkite grūstais juodaisiais pipirais ir sudėkite į troškintuvą.
Supilkite obuolių sultis, vištienos sultinį, sudėkite likusius ingredientus, uždenkite dangčiu ir 50 minučių troškinkite.
Patiekite su susidariusiu skysčiu.
Garnyrui geriausiai tinka garintos arba keptos daržovės (pavyzdžiui, blanširuotos (kelias minutes pavirintos) ankštinės pupelės), apkepintos svieste ir užbarstytos tarkuotu Džiugo sūriu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vincentas Sakas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jolka
2013-03-30 10:11
gal kas zino kaip skaniai paruostidaryta triusi arba kur rast
Genovaite
2010-12-22 18:44
labai skanu.dazniausiai sitaip ir gaminu.
gintautas
2010-09-15 10:49
BANDYSIU GAMINTI
Roberta xx..xx
2010-07-19 13:54

Gražvilė
2009-10-17 15:10
Vien todėl kad triušis šio patiekalo nemėginčiau daryti..