Lietuviškai obuolių sultyse troškinta triušiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Abrikosai, džiovinti, 100 gramų
- Citrinos, žievelės
- Juodieji pipirai, grūsti, 2 gramai
- Laurų lapai, lapeliai, 3 vienetai
- Morkos, 100 gramų
- Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
- Slyvos, džiovintos, 100 gramų
- Svogūnai, 100 gramų
- Triušiena, jaunas triušis, 1 vienetas
- Obuolių sultys, 300 mililitrų
- Druska, 15 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Sultinys, daržovių, 120 mililitrų
- Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Triušį sukarpykite į 6 gabalus, apkepinkite svieste, sudėkite į troškintuvą, pagardinkite druska, grūstais juodaisiais pipirais, supilkite obuolių sultis, daržovių sultinį, sudėkite nuplautus džiovintus abrikosus ir slyvas, morkų ir svogūnų pusiaugriežinėlius, nedidelį gabalėlį citrinos žievelės, laurų lapelius, kvapiuosius pipirus, uždengite dangčiu, užvirinkite ir troškinkite ant mažos ugnies, kol nuo kaulų pradės lengvai skirtis mėsa.
Triušieną apibarstykite smulkintomis petražolėmis ir sudėkite į dubenį arba lėkštes.
Patiekite su susidariusiu padažu ir karštomis daržovėmis (pvz., keptomis bulvėmis, ankštinėmis pupelėmis, pakepinta ragaišio riekele, keliais salotlapiais, čiobrelio šakele ir pan.).
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-19 13:51











2009-11-18 12:39
o jei gaminsiu be slyvų ir abrikosu?....nesugadinsiu skonio?
2009-06-14 19:55
super, paragaukite.
2012-05-05 13:10
tiesa, kam nepatinka saldus mesos patiekalai, mazinkite abrikosu ir slyvu kiekius.
labai paprastai paruosiama - apkepi triusi, sumeti visus ingredientus ir troskini. esu troskinusi ir 3 val, na viskas priklauso nuo triusio dydzio (amziaus) ir mesos kiekio.
bet siaip - super