Lietuviška pica

Lietuviška pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, rauginti, 300 gramų
  • Bazilikas
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Svogūnai, raudonieji, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Dešrelės, parūkytos, 4 vienetai
  • Majonezas, 200 gramų
  • Pomidorų padažas, 1 stiklinė
  • Pienas
  • Prieskoniai, picos
Gaminimo instrukcija:

Virtas bulves permalame, įdedame miltų, kiaušinių ir gerai išminkome.
Iš gautos masės suformuojame picos paplotį ir užtepame ant jo pomidorų padažo.
Tuomet sudedame susmulkintas parūkytas dešreles, raudonuosius svogūnus, majonezą, picos prieskonius, baziliką, smulkintus raugintus agurkus ir tarkuotą sūrį.
Kepame apie 20-35 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Valgome šiltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rimantas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Oooooooyyyyh
2019-08-29 08:18
Oooooooo
2019-08-29 08:17
Neskani pica
Monikyta
2011-11-07 18:59
O kam reikalingi miltai? Nesuprantu, tik pabarstymui 2 šaukštai?
(anonimas)
2010-09-01 13:03
190 laipsniu temp apie 15 min kaip visas pias ... as 15 min nededu as kepu tol kol apskrunda
ooo
2010-07-03 23:27
na ir neismaneliai, kepkite vidutineje temperaturoje. kol apskrus