Lietinių pyragėliai su kopūstais ir grybais

Lietinių pyragėliai su kopūstais ir grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Rauginti kopūstai, 400 gramų
  • Lietiniai blynai, 6 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Grybai, džiovinti, 50 gramų
  • Pomidorų padažas
  • Džiūvėsėliai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus pamerkite, paskui išvirkite. Kopūstus gerai patroškinkite įpilę vandens.

  2. Į keptuvę pilkite aliejaus ir kai įkais, sudėkite kopūstus ir virtus, bei pasmulkintus grybus. Lengvai apkepkite. Įdėkite kokį šaukštą pomidorų padažo ir viską išmaišykite.

  3. Į lietinį dėkite įdaro ir susukite. Tada pamerkite į kiaušinio plakinį, pavoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite iš abiejų pusių. Skanu ir šilti, ir šalti.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Lince
» Rašyti komentarą
» Komentarai
aldona
2010-11-25 19:21
skaniau nebūna...
viktonija
2010-11-21 20:01
čia man naujiena,skamba skaniai,ačiūkas