Lietinių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 300 gramų
- Grietinė, 200 gramų
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Miltai, 1 stiklinė
- Pienas, 1 stiklinė
- Vanduo, 1 stiklinė
- Cukraus pudra
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Grietinė, 200 gramų
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Iš visų tešlai nurodytų produktų užmaišykite grietinės tirštumo tešlą ir iškepkite lietinius.
Kol jie atvės paruoškite įdarą. Varškę ištrinkite su 3 šaukštais cukraus ir 200 g grietinės. Kiekvieną lietinį aptepkite varškės mase ir susukite į ritinėlį.
Paruoškite užpilą: kiaušinius išplakite su cukrumi ir grietine. Visus lietinių ritinėlius sudėkite į pailgą kepimo formą ir užpilkite kiaušinių plakiniu ir apie 30 min.
Kepkite 180 ° temp. karštumo orkaitėje. Dar karštą pyragą apibarstykite cukraus pudra.
Labai skanus ir karštas, ir šaltas.
» Rašyti komentarą