Lietinių pyragas

Lietinių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Varškė, 300 gramų
  • Grietinė, 200 gramų
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
Tešlai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Vanduo, 1 stiklinė
Pabarstymui:
  • Cukraus pudra
Užpilui:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Grietinė, 200 gramų
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš visų tešlai nurodytų produktų užmaišykite grietinės tirštumo tešlą ir iškepkite lietinius.

  2. Kol jie atvės paruoškite įdarą. Varškę ištrinkite su 3 šaukštais cukraus ir 200 g grietinės. Kiekvieną lietinį aptepkite varškės mase ir susukite į ritinėlį.

  3. Paruoškite užpilą: kiaušinius išplakite su cukrumi ir grietine. Visus lietinių ritinėlius sudėkite į pailgą kepimo formą ir užpilkite kiaušinių plakiniu ir apie 30 min.

  4. Kepkite 180 ° temp. karštumo orkaitėje. Dar karštą pyragą apibarstykite cukraus pudra.

    Labai skanus ir karštas, ir šaltas.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą