Lietinių blynų ryšulėliai su obuoliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, „Demerara“, 3 valgomieji šaukštai
- Obuoliai, 3 vienetai
- Sviestas, 50 gramų
- Razinos, 3 valgomieji šaukštai
- Lietiniai blynai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Obuolius nulupti, išimti šerdį ir supjaustyti kubeliais.
Razinas nuplauti ir pamerkti vandenyje ar rome.
Sviestą ištirpinti keptuvėje, sudėti obuolius ir maišant pakepti apie 5 minutes.
Tada apibarstyti cukrumi, suberti razinas ir dar kelias minutes kepti.
Dėti įdaro ant lietinio blyno vidurio, padaryti ryšulėlius ir surišti apelsinų žievele ar gražiai persmeigti mediniu pagaliuku.
Dėti į sviestu pateptą kepimo indą, palaistyti tirpintu sviestu ir kepti apie 170 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10-15 minučių.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-06-10 10:42
labai skanu..verta paragaut kas neragavo...



2012-03-06 21:59



2009-10-01 13:51


2009-07-01 16:47
reiks pabandyti atrodo nerealiai
2012-09-15 16:36