Lietinių blynų ryšulėliai su obuoliais

Lietinių blynų ryšulėliai su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, „Demerara“, 3 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai, 3 vienetai
  • Sviestas, 50 gramų
  • Razinos, 3 valgomieji šaukštai
  • Lietiniai blynai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Obuolius nulupti, išimti šerdį ir supjaustyti kubeliais.
Razinas nuplauti ir pamerkti vandenyje ar rome.
Sviestą ištirpinti keptuvėje, sudėti obuolius ir maišant pakepti apie 5 minutes.
Tada apibarstyti cukrumi, suberti razinas ir dar kelias minutes kepti.
Dėti įdaro ant lietinio blyno vidurio, padaryti ryšulėlius ir surišti apelsinų žievele ar gražiai persmeigti mediniu pagaliuku.
Dėti į sviestu pateptą kepimo indą, palaistyti tirpintu sviestu ir kepti apie 170 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10-15 minučių.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
algimantas
2012-09-15 16:36
turi buti fantastiska...nerealiai skanu
juste
2012-06-10 10:42
labai skanu..verta paragaut kas neragavo...
(anonimas)
2012-03-06 21:59
(anonimas)
2009-10-01 13:51
niamiskas grozziss
reda
2009-07-01 16:47
reiks pabandyti atrodo nerealiai