Lietiniai su vištiena ir pievagrybiais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Lietiniai blynai, 12 vienetų
- Vištienos filė, virta, smulkinta, 1.5 stiklinės
- Pievagrybiai, pjaustyti, 1 stiklinė
- Sultinys, vištienos, 1 stiklinė
- Grietinėlė, 0.5 stiklinės
- Svogūnai, smulkiai pjaustytas, 1 vienetas
- Sūris, tarkuotas, 50 gramų
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Bazilikas
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Svieste apkepti svogūnus su pievagrybiais. Pabarstyti miltais, tada dar minutę maišant pakepti ir po truputį vis maišant pilti sultinį, kad nesusidarytų gumuliukų.
Supilti grietinėlę, gerai išmaišyti ir pavirti, kol pradės tirštėti. Suberti vištieną, prieskonius, išmaišyti.
Dėti įdaro ant lietinio, sulankstyti ir dėti į sviestu pateptą kepimo indą. Kepti 180 C laipsnių temperatūroje apie 10 minučių uždengus, vėliau atidengti, pabarstyti sūriu ir dar 5 minutes pakepti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-05 16:22
Mmm..turetu but skanu 

2010-11-18 12:41
vakar gaminau,labai skaniai gavosi
taciau nurodytas kiekis 12 lietiniu ydarui per mazai as uztekau tik 7 lietiniams. receptukas labai skanus ,verta pabandyti 


2009-06-26 23:34



2011-08-08 15:55