Lietiniai su vištiena ir pievagrybiais

Lietiniai su vištiena ir pievagrybiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lietiniai blynai, 12 vienetų
  • Vištienos filė, virta, smulkinta, 1.5 stiklinės
  • Pievagrybiai, pjaustyti, 1 stiklinė
  • Sultinys, vištienos, 1 stiklinė
  • Grietinėlė, 0.5 stiklinės
  • Svogūnai, smulkiai pjaustytas, 1 vienetas
  • Sūris, tarkuotas, 50 gramų
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Bazilikas
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Svieste apkepti svogūnus su pievagrybiais. Pabarstyti miltais, tada dar minutę maišant pakepti ir po truputį vis maišant pilti sultinį, kad nesusidarytų gumuliukų.

  2. Supilti grietinėlę, gerai išmaišyti ir pavirti, kol pradės tirštėti. Suberti vištieną, prieskonius, išmaišyti.

  3. Dėti įdaro ant lietinio, sulankstyti ir dėti į sviestu pateptą kepimo indą. Kepti 180 C laipsnių temperatūroje apie 10 minučių uždengus, vėliau atidengti, pabarstyti sūriu ir dar 5 minutes pakepti.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jolitaa
2011-08-08 15:55
Niam niam labai skaniai atrodo
Jolitaa
2011-08-05 16:22
Mmm..turetu but skanu
Dovile
2010-11-18 12:41
vakar gaminau,labai skaniai gavosi taciau nurodytas kiekis 12 lietiniu ydarui per mazai as uztekau tik 7 lietiniams. receptukas labai skanus ,verta pabandyti
L.J.
2009-06-26 23:34