Lietiniai su varške

Lietiniai su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, 500 mililitrų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Aliejus, 8 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 5 valgomieji šaukštai
Įdarui:
  • Kreminė varškė, 400 gramų
  • Apelsinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę ištrinu su cukrumi ir apelsinų sultimis.

  2. Į indą mušu kiaušinius, dedu miltus, pilu pieną ir aliejaus 3 šaukštus. Viską išplaku iki vientisos masės, tešla turi būti gana skysta. Miltų galima dėti daugiau ar mažiau, svarbu kad tešla būtų tinkama lietinių kepimui.

  3. Kepu plonus lietinius, pertepu varškės kremu, lankstau norimos formos blynus ir apkepu aliejuje.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą