Lietiniai su varške

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Pienas, 500 mililitrų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Aliejus, 8 valgomieji šaukštai
- Miltai, 5 valgomieji šaukštai
- Kreminė varškė, 400 gramų
- Apelsinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Varškę ištrinu su cukrumi ir apelsinų sultimis.
Į indą mušu kiaušinius, dedu miltus, pilu pieną ir aliejaus 3 šaukštus. Viską išplaku iki vientisos masės, tešla turi būti gana skysta. Miltų galima dėti daugiau ar mažiau, svarbu kad tešla būtų tinkama lietinių kepimui.
Kepu plonus lietinius, pertepu varškės kremu, lankstau norimos formos blynus ir apkepu aliejuje.
» Rašyti komentarą