Lietiniai su vaniliniu sūreliu ir kondensuotu pienu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Tešla, lietiniams blynams, 500 gramų
- Varškė, sūreliai, vaniliniai, 8 vienetai
- Kondensuotas pienas, skardinė, 0.5 vieneto
- Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Visų pirmą, sumaišome tešlą blynams arba perkame miltų mišinį lietinių blynų tešlai.
Iškepame lietinius blynus.Paimame vieną blyną, jį sutepame vaniliniu sūreliu, supjaustome į 3 dalis ir sudedame į kepimo indą.
Taip pat padarome su visais blynais (blynų kiekis priklauso nuo tešlos kiekio).Sudėję visus blynus į kepimo indą, sumaišome padažui pusę indelio kondensuoto pieno su trimis kiaušiniais, išplakame ir užliejame ant lietinių blynų.
Šauname į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 15-20 min, kol apskrus.
Skanaus!!!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-06-21 15:04
Kaip jus suprantat 8 vienetus varskes..? Kam taip rasyti, jei paskui kalba eina apie surelius..? Arba... 0,5 kondensuoto pieno...
2014-04-18 13:36
labai skanus desertas, as gaminau is riebios varskes, dejau vaniles, cinamono, itarkavau apelsino zieveles, cukraus saikingai, nes padazas saldus pakankamai. ipadaza pyliau siek riek grietineles..kvepejo visi namai ir diena prasidejo gerai

2014-02-12 14:56
nesuprantu kaip juos sutepti sureliu , blynai turi buti dideli ir kaip cia juos susukt, ar eksperimentuoti savaip kaip kas sau?
2012-11-03 22:20
ziaurei skanus












2014-09-04 21:25