Lietiniai su trintomis uogomis

Lietiniai su trintomis uogomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Margarinas, arba sviestas
  • Vyšnios, 2 stiklinės
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 100 mililitrų
  • Pienas, 300 mililitrų
  • Varškė, sūrelis, vanilinis, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Vyšnias nuplaukite, nusausinkite ir išimkite kauliukus.
Uogas sutrinkite šakute ir įmaišykite cukrų.
Laikykite šiltai, kol ištirps cukrus, tada pastatykite į šaldytuvą.
Dubenyje sumaišykite miltus ir pusę pieno, plakite kol tešla pasidarys vientisa, sudėkite kiaušinius, supilkite likusį pieną, įberkite žiupsnelį druskos, šaukstelį cukraus ir viską gerai išmaišykite.
Kepkite lietinius.
Lietinį aptepkite varškės sūreliu, sulankstykite į keturias dalis ir trumpai apkepkite iš abiejų pusių.
Sudėkite lietinius į lėkštę, užpilkite šaukštą trintų uogų ir dar galite apšlakstyti šokolado padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Daina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
agniukas
2011-05-23 18:12
turetu buti labau skanu bet as idara pakeisiu i koke nors uodiene
Bacardi's reiveriukas :D
2010-08-11 17:50
SKANUMELIS
Jolita
2010-08-10 13:44
turetu but labai skanus lietiniai k:
Daina
2010-07-20 12:10
prasviesejimas :)
2010-07-19 12:37
nelabai nuoseklus receptas bet bandysim