Lietiniai su sūriu

ruošiamės ragauti...
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Miltai, 6 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Sūris, 50 gramų
- Sviestas
- Pienas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Iš miltų, druskos, prieskonių, kiaušinio ir pieno sumaišykite tešlą, kad lengvai bėgtų nuo šaukšto į keptuvę. Keptuvėje įkaitinkite aliejų (galite naudoti alyvuogių, saulėgrąžų ar kt.). Iškepkite lietiniys iš visos tešlos. Blyno pusę, į kurią bus vyniojamas įdaras, apkepinkite daugiau.
Fermentinį sūrį supjaustykite pailgais lakšteliais, dėkite į blynelių vidurį ir suvyniokite. Dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apkepkite iš abiejų pusių.
Padažas - sviestą ištirpinkite iki vientisos masės, sumaišykite su grietine ir pagardinkite Santa Marios pipirų mišinuku. Galite įdėti druskos pagal skonį. Padažą valgykite su blynais.
» Rašyti komentarą