Lietiniai su sūriu

Lietiniai su sūriu
ruošiamės ragauti...
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 6 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Sūris, 50 gramų
  • Sviestas
  • Pienas
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš miltų, druskos, prieskonių, kiaušinio ir pieno sumaišykite tešlą, kad lengvai bėgtų nuo šaukšto į keptuvę. Keptuvėje įkaitinkite aliejų (galite naudoti alyvuogių, saulėgrąžų ar kt.). Iškepkite lietiniys iš visos tešlos. Blyno pusę, į kurią bus vyniojamas įdaras, apkepinkite daugiau.

  2. Fermentinį sūrį supjaustykite pailgais lakšteliais, dėkite į blynelių vidurį ir suvyniokite. Dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apkepkite iš abiejų pusių.

  3. Padažas - sviestą ištirpinkite iki vientisos masės, sumaišykite su grietine ir pagardinkite Santa Marios pipirų mišinuku. Galite įdėti druskos pagal skonį. Padažą valgykite su blynais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą