Lietiniai su sūrio ir mėsos įdaru

Lietiniai su sūrio ir mėsos įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 350 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 120 gramų
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Vanduo, 1.5 stiklinės
  • Pienas, 200 gramų
  • Druska
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Pirmiausia pasiruošiame tešlą. Į dubenį įmušame kiaušinius, įberiame šiek tiek druskos ir išplakame. Į išplaktą kiaušinį pilame pieną bei vandenį, maišydami beriame miltus ir viską gerai išmaišome iki vientisos skystos masės.
Pasiruošiame įdarą. Sutarkuojame sūrį. Nulupame, nuplauname ir smulkiai supjaustome svogūną. Dedame į keptuvę faršą, pabarstome druska bei pipirais, šiek tiek pakepiname, sudedame smulkintą svogūną ir dar truputį pakepiname.
Paimame švarią keptuvę, patepame aliejumi, įkaitiname, pilame 2 šaukštus tešlos ir kepame lietinius blynus.
Ant apkepto blyno dedame faršą su svogūnais ir šiek tiek tarkuoto fermentinio sūrio. Suvyniojame blyną į ritinėlį ir tuomet gautą ritinėlį dar susukame kaip parodyta nuotraukoje.
Prieš patiekiant dar apkepame blynus keptuvėje, kad gražiai parustų ir ištirptų sūris.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Greta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ruta
2022-01-25 18:48
Super blynų kai minkšti skanus. Aciu
Viktorija
2014-11-09 14:13
Tikrai labai liuks, tik nsupratau kodel pienas recepte du kart minimas? Ir kepiau lasinukais patepdama keptuve, nes su aliejum man nesigauna ir blynas labai riebalo prisigeria
julija
2011-09-21 10:56
super daznai seimai ruosiu